Tour & Taxis Brussels
Lente 2026

Nieuws

ARCHITECT@WORK – LOCAL IS THE NEW GLOBAL

13 mei 2020

Het is ondertussen wel duidelijk dat de strenge, maar noodzakelijke maatregelen die overal in Europa en de rest van de wereld genomen werden in de strijd tegen COVID-19, onze levens – zowel privé als professioneel – behoorlijk omvergegooid hebben.

Het goede nieuws is echter dat deze maatregelen succesvol bleken: de curve van besmettingen is aan het afvlakken of is inmiddels afgevlakt en meerdere, gefaseerde exit scenario’s worden momenteel geïmplementeerd in de verschillende landen waarin wij actief zijn.

Wij vertrouwen er dan ook op dat ons uniek concept meer dan ooit zijn waarde zal bewijzen: elke editie van ARCHITECT@WORK wordt namelijk nationaal/regionaal georganiseerd, precies daar waar een bijzonder sterke community aan architecten en interieurarchitecten gevestigd is.

In tegenstelling tot events die duizenden exposanten en nog meer bezoekers samenbrengen op één specifieke plaats en specifiek tijdstip, kiest ARCHITECT@WORK resoluut én meer dan ooit voor lokaal! Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een deelname aan ARCHITECT@WORK de beste manier is om jullie innovaties te presenteren aan deze belangrijke doelgroep én om jullie economische activiteit de nodige boost te geven.

Ons team en de respectievelijke venues monitoren de situatie in elk land van heel dichtbij en jullie mogen erop vertrouwen dat overheidsrichtlijnen en hygiënische basisvereisten ten allen tijde gerespecteerd zullen worden tijdens onze najaarsedities. Dit omvat ook het uitwerken van mogelijke aanpassingen aan de algemene lay-out, om social distancing zoveel mogelijk te garanderen.

Wij bereiden momenteel verschillende scenario’s voor, die afhankelijk van de officiële, nationale richtlijnen, toegepast zullen worden. Richtlijnen die wij in een volgende fase verwachten.

Het volledige team is er voor jullie, contacteer ons dus gerust mochten jullie ondertussen nog bijkomende vragen hebben.

Wij kijken er in ieder geval naar uit om jullie snel weer te ontmoeten!

Terug naar overzicht  

In samenwerking met

 

 

 

 

 

Design & Plan

Mediapartner

Media