Tour & Taxis Brussels
Lente 2026

Randmanifestaties en seminars 2024

Architectural Charity Quiz: Masterminds of architecture

Woensdag 29 mei
12:30 - 13:30

Fysieke én online quiz voor twee goede architectonische doelen.

 

Powered by Architectura

CONSTRUCTION IV by Conrad Willems

Conrad is een beeldhouwer die woont in Gent, België. Zijn werk wordt gekenmerkt door geometrie, herhaling en modulariteit, wat resulteert in een zeer herkenbare beeldtaal. “Construction IV” bestaat uit 500 zandstenen bouwstenen en een ingelijste handgetekende bouwtekening. 

EXHIBIT by MaterialDistrict

Tijdens de speciaal voor ARCHITECT@WORK samengestelde tentoonstelling “Super Skins” laat MaterialDistrict een breed scala van ruim 120 hoogwaardige, innovatieve en duurzame materiaalsamples zien. Of het nu de gevel van gebouwen of de afwerking van interieurobjecten is, oppervlaktedesign kan van een goed ontwerp iets fantastisch maken. Ze kunnen de onderliggende materialen beschermen, de lucht zuiveren, of simpelweg de ruimte ‘af’ maken met hun looks.

PROJECT WALL selected by world-architects.com

Voor de vijfde keer presenteert World-Architects een gecureerde projecttentoonstelling tijdens ARCHITECT@WORK. De tentoonstelling belicht in totaal 40 werken van platformleden van over de hele wereld, met speciale nadruk op lichtgewicht bouwen en de principes van eenvoud in bouwen.

IMAGES by DAPh

DAPh creëert voor architecten èn bouwprojecten het juiste podium om hun visie en verhalen te vertalen naar beeld. 

INSTALLATION by FEBELCEM / FEBELARCH

Architecten gingen samen met enkele betonexperten op zoek naar innovatieve toepassingen met prefabbeton – niet in het kader van een concreet project, maar volledig vrij van welke belemmering ook. Waar dromen ontwerpers van, wat willen architecten en betonexperten samen uitproberen, hoe brengen we beton ‘to the next level’?

architect
meets
innovations

Andere edities 

A@W Kortrijk

15 & 16 mei 2025

Andere landen

In samenwerking met

 

 

 

 

 

Design & Plan

Mediapartner

Media