Tour & Taxis Brussels
29 & 30 mei 2024

Nieuws

Tweede editie onder thema Super Skin en met Michiel Riedijk (Neutelings Riedijk Architects)

14 februari 2024

Na de prima onthaalde eerste editie in 2022 sluipt de tweede organisatie van ARCHITECT@WORK Brussel op kousenvoeten naderbij. Op woensdag 29 en donderdag 30 mei heb je afspraak in de sheds 1 en 2 van Tour & Taxis, voor een event dat loopt onder het thema ‘Super Skin’. ARCHITECT@WORK Brussel kan al een eerste grote naam van een spreker bekendmaken: Michiel Riedijk van het Rotterdamse bureau Neutelings Riedijk Architecten.

Het thema ‘Super Skin’ omvat niet enkel de buitenschil van gebouwen, ook binnen kunnen tal van afwerkingen een Super Skin hebben. Het gaat over het gebruik van hoogwaardige, innovatieve en duurzame materialen, systemen en processen die voldoen aan de hoogste eisen die architecten en ontwerpers kunnen stellen.

Met Michiel Riedijk heb je afspraak op 30 mei, om 17.30u. Tijdens zijn seminar heeft hij het over de door diens bureau gerealiseerde renovatie van Gare Maritime (op de site van Tour & Taxis). Hiermee was Neutelings Riedijk Architecten - gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van complexe projecten voor publieke, commerciële en culturele gebouwen - allesbehalve aan zijn proefstuk toe. Eerdere realisaties waren onder meer het Naturalis Biodiversity Center in Leiden, het MAS Museum in Antwerpen, het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum en het Cultureel Centrum ‘Rozet’ in Arnhem.

Terug naar overzicht  

In samenwerking met

 

 

 

 

Design & Plan

Mediapartner

Media