Tour & Taxis Brussels
Lente 2026

Waarom u ARCHITECT@WORK moet bezoekenss

Architect@Work booths

INNOVATIE:

Exposanten richten zich op innovatieve producten, materialen, toepassingen en diensten die ter goedkeuring worden voorgelegd aan een jury van architecten en interieurontwerpers. De jury beoordeelt het innoverende karakter van elk product. Uw garantie dat een bezoek aan ARCHITECT@WORK interessant zal zijn.


EXPERTISE:

De vertegenwoordigers op de stand beschikken over een uitgebreide technische kennis en zijn in staat om de bezoekers de ideale oplossing voor hun specifieke vragen/problemen aan te bieden.


INFORMATIE:

De missie van ARCHITECT@WORK is om veel meer te bieden dan een eenvoudig platform voor architecten en interieurontwerpers. Op ARCHITECT@WORK wordt veel aandacht besteed aan de uitwisseling van kennis en innovatieve ideeën. Korte seminaries bieden de mogelijkheid om hot topics voor te stellen of om collega-architecten hun ervaringen te laten delen met de bezoekers.


UNIEKE EN EXCLUSIEVE LOUNGESFEER:

Op ARCHITECT@WORK worden traditionele gangpaden omgetoverd tot loungezones: plekken om te genieten van een drankje, een praatje te maken en uitleg te krijgen over innovatieve producten, toepassingen of diensten.


NETWE
RKEN:

ARCHITECT@WORK is een evenement exclusief voor architecten, interieurarchitecten en andere voorschrijvers. De ideale gelegenheid om bij te praten met je collega-architecten en designers.

 

Ontdek in onderstaande video wat bezoekers en exposanten vinden van ARCHITECT@WORK.

In samenwerking met

 

 

 

 

 

Design & Plan

Mediapartner

Media