Tour & Taxis Brussels
29 & 30 mei 2024

Nieuws

We are all in this together!

24 maart 2020

COVID-19 heeft onze levens, zowel professioneel als privé, serieus in zijn greep. Dat onze gezondheid nu prioritair is, is dan ook vanzelfsprekend.   

Daarom focust ons team momenteel volop op het verplaatsen van alle voorjaarsedities van ARCHITECT@WORK (Oslo, Luxemburg, Toronto, Brussel, Lyon, Barcelona en Madrid) naar een later tijdstip, meer bepaald najaar 2020 of voorjaar 2021. Dit is natuurlijk een complexe oefening, omdat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid in de respectievelijke venues, die op hun beurt met dezelfde moeilijkheden als wij geconfronteerd worden.

Van zodra er nieuwe data beschikbaar zijn, zullen wij deze in eerste instantie persoonlijk naar onze exposanten en andere stakeholders communiceren. Informatie voor bezoekers en pers volgt in tweede lijn, dus houd onze websites goed in de gaten. Wij willen jullie alvast bedanken voor jullie begrip.

Mochten jullie in afwachting vragen hebben over onze voorjaarsedities, neem dan gerust contact op met uw ARCHITECT@WORK Account Manager.

Bijkomend willen we expliciet benadrukken dat ons team – zij het elk van thuis uit – momenteel wél verder alle voorbereidingen aan het treffen is voor onze najaarsedities van 2020, die zoals initieel voorzien op de agenda blijven staan.

We houden eraan jullie, jullie collega’s en jullie loved ones het allerbeste toe te wensen in deze bijzonder uitdagende periode.

 

Keep safe!

 

Met vriendelijke groeten,

Uw ARCHITECT@WORK Team

Terug naar overzicht  

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan

Mediapartner

Media

 

 

 

 

Sponsors 2022