Tour & Taxis Brussels
29 & 30 mei 2024

Nieuws

ARCHITECT@WORK Brussels klaar om uit de startblokken te schieten

20 mei 2022

Het was bijzonder lang wachten op de allereerste editie van ARCHITECT@WORK Brussels en daar is maar één schuldige voor: de pandemie. Telkens weer moest er verschoven worden, maar nu staan de sterren gunstig. Zo kan de allereerste Brusselse editie, op woensdag 1 en donderdag 2 juni op de gerenoveerde site van Tour & Taxis, met een ‘big bang’ uit de startblokken schieten.

 

Organisator Kortrijk Xpo presenteert in sheds 1 en 2 naar goede gewoonte een bijzonder mooi ogend deelnemersveld met 208 exposanten, in combinatie met flink wat randmanifestaties en een goedgevuld seminarprogramma. Naar al even goede gewoonte loopt ook de Brusselse editie onder een overkoepelend thema: ‘Future-Proof’.

 

Naar goede gewoonte wordt ARCHITECT@WORK Brussels georganiseerd in de gekende vaste standopstelling. Dit wordt omkaderd door gratis catering, diverse ontmoetingsplaatsen en tal van randmanifestaties en seminars. Op het vlak van aanbod door de exposanten wordt nauwgezet vastgehouden aan de zeer strikte voorwaarde dat wat de bezoekende (interieur)architecten en voorschrijvers te zien krijgen innovatieve waarde moet hebben.

 

Meer info

Terug naar overzicht  

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan

Mediapartner

Media

 

 

 

 

Sponsors 2022